Ystävänpäivä

HYVÄÄ TULEVAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ! Päivä vuodesta jolloin annamme näkyvää fyysistä tunnustusta ja arvostusta ystävillemme. Se on hieno päivä, lämpöä, rakkautta, kahvittelua, viestittelyä ja soittoja. Miten muistamme ja juhlistamme itsemme tuona päivänä? Kuka on meidän paras ystävämme? Me itse. Meidän tulisi rakastaa itseämme niin kuin itse olisimme itsellemme paras, ihanin, rakkain, arvokkain ja uskollisin ystävä koskaan.

Tämä on kakkukahvin ja hyvän suklaan arvoinen asia ymmärtää, ellei arvosta ja rakasta itseään terveessä kontekstissa ihmiselle on luontaista hakea arvostusta ja rakkautta ulkopuoleltaan itselleen. Meidän ei tarvitse sitä tehdä joskus äärimmilleen vietynä käyttäytymisenä, kun ymmärrämme energian kulun henkisen prinsiipin.

Emme voi antaa toiselle aidosti myöskään sellaista mitä meissä ei ole, mitä emme ymmärrä tai mihin emme resonoi. Se miten vanhempi rakastaa lastaan, tulee tämänkaltainen rakkauden taajuus suuntautua itseemme. Kuvittele että olet pieni vastasyntynyt lapsi ja tunne, koe sielussasi miten sinua vanhemmat rakastavat yli kaiken. Säilytä tämä tunne itseesi. Ja rakasta itseäsi tällä ja vielä korkemmalla kosmisella taajuudella.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

Rakkautta, valoa, onnellisuutta sitä me täällä opimme ja yhteistyötä erilaisten ihmisten ja energioiden kanssa. Voisitko olla itsestäsi hyvin erilaisen ihmisen kanssa ystävä, rakastaa häntä ehdoitta? Jos et, mitä tämä kertoo itsestäsi? Suurin rakkaus on murskaavan läpinäkyvä, ehdoton, pyyteetön. Kuka on sinulle suurin yhteistyökumppani opettajaksesi?

Lähtökohtaisesti sinä itse, jos osaat kuuntelun taidon itseesi. Annatko tilaa itsellesi, havaita ja tehdä havaintoja jotta kehityt, viisastut ja saavutat sen yhteyden itseesi jossa on suuri turvantunne ja senkaltainen henkinen lepotila että tiedät olet oikealla polulla ja kaikki on hyvin, niin hyvin. LUOTA.

Pelikorteilla ennustaminen

January 9, 2022

Ihmeelliset vuodet

February 2, 2022