VIRTAUS

Virtaus energioiden ja uusien ajatusten on merkityksellistä. Onko tämänpäivän ajatuskokoelmasta miten paljon uusia ajatuksia vai olemmeko jopa vuosikymmenten takana ajatuksissamme? Mistä tulee voima tähän päivään? Ajatus, onko se myönteinen, neutraali vai kielteinen. Nostattava, laskeva ja miten operoiva arjessamme ja elämän jatkumossamme?

Waterfalls, Joet, Virrat, Puroja, Metsä, Firtrees

Luonnollinen virtaus ilman suuria rasitteita tai jopa traumoja on siinä määrin merkittävää, että se mahdollistaa hypyn erilaisten energioiden taajuuksille, ne kuin tulevat automaattisesti luoksesi, koska sinä HOUKUTTELET ne tulemaan luoksesi ajatuksillasi. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

Tämä virtaus ja sen laatu näkyy juuri sellaisena nyt kun katsot ympärillesi kodissasi, ammatissasi, taloudessasi ja ihmissuhteissasi. Mitä jos muutat virtauksen laatua, tämä tapahtuu yksinkertaisesti muuttamalla ajatukset ja elämällä ajatusta nyt jonka tahdot olevan totta ja näkyvä elämässäsi. Tätä kutsutaan asioiden manifestaatioksi, ja se kannattaa ja se myös toimii.

Vesi, Vesiputous, Joki, Puro, Virtaava, Näön

KÄSITYÖT

January 2, 2021

Rakkaus

February 4, 2021