UUSI MAAILMA

Maailman on muuttumassa galaktiseksi yhteydeksi, hyvinkin nopeasti. Tulemme näkemään ennennäkemättömän runsaasti UFOja taivaalla ja saamme avaruusveljet avoimesti vieraakseemme tänne. Ovathan he olleet täällä jo hyvin kauan, asiat ovat olleet vain peitossa.

Rakkauden ja valon energiat jotka ovat nousussa vahvistavat väylää heidän tulemiseensa. Eipä Yhdysvaltojen uudella presidentillä Joe Bidenillakaan mitään tätä vastaan ole, päin vastoin, toivottaa muukalaiset tervetulleeksi! Heitä on monen rotuista ja näköistä aivan kuten ihmisiäkin.

Useat kontaktihenkilöt (minä mukaan lukien) ovat avaamassa heidän viestejään ja sanomaansa julkisesti. Galaktinen yhteys on ihmiskunnan toivo parempaa kohden, etenkin teknologisessa kehityksessä ja tietoisuuden laajentumisessa sekä uuden rauhan maailman syntymisessä, maailman jossa ihmisellä on useita erilaisia koteja.

Kotien rakentamisessa on hyödynnetty ilma/avaruustilaa, maata ja merta laajasti. Ihmisen oleminen muuttuu ja osaamme varautua kriiseihin erittäin hyvin tulevaisuudessa.

Luonto, Metsä, Järvi, Maerchenwald, Peilaus, Maapallo

YHTEYS

December 2, 2020

AURINKO

December 2, 2020