Unien tulkinta

Unien tulkinta on taitolaji, paras tulkitsija usein onkin unennäkijä itse. Mikäli tahtoo kehittää tulkintakykyään suosittelen unipäiväkirjan pitämistä, unissa on tietty yksilökohtainen henkilölle itselleen avautuva symboliikkansa ja merkitysmaailmansa. Unien tulkinnassa symbolien maailmaan perehtynyttä ammattilaista hyväkin hyödyntää silloin kuin jokin uni jää vaivaamaan mieltä, usein näiden merkitys ei ole niin kuin se unessa näkyy vaan on symbolikieltä.

Hyvä selvänäkijä voi tässä tulkinnassa myös auttaa. Unet ovat elintärkeitä ja unessa on mahdollista tasapainottaa päivän tapahtumia, luoda merkityksiä, selventää ajatuksiaan, saada apuakin auttavilta tahoilta kuten edesmenneiltä omaisilta he usein tahtovat kovasti auttaa ja olla läsnä maanpiirissä elävien omaisten kanssa ja heidän luona. Uni on oiva väylä tavat eri tasojen olentoja ja henkiä. Pyydä uniopasta, henkeä luoksesi joka auttaa unien tulkinnassa.

Mitä ihminen pyytää ja rukoilee tämä kuullaan aina henkimaailmassa, ei voi olla kuulumatta ja kuulematta koska kaikki mitä jo ajattelemme jää valoon ja ajatuksemmekin voidaan tarkistaa ikään kuin valon nauhalta milloin vain. Tärkeää on MITÄ TUOTAMME ULOS ITSESTÄMME ajatuksilla, lauseilla ja sanoilla. Tämä vaikuttaa siihen millaisen maailman luomme konkreettisesti ympärillemme; miltä maapallon tila näyttää ja millaisena myös unimaailmamme näyttää ja tuntuu herätessämme.

Tunne joka on läsnä ensimmäisenä herätessämme kertoo miten me todellisuudessa voimme, tähän tunteeseen on syytä ja hyvä joka aamu hetkeksi pysähtyä. Mikäli tunne on ahdistava, kielteinen, epätoivoinen muuta se pyytämällä valoa, kristus valoa ja rukoile.

Huomaat heti olotilasi parantuvan, KOSKA VÄRÄHTELYTASOSI NOUSEE tee tämä jokaisena aamuna, unimaailmakin saa uuden värähtelynsä, sen symbolikielikin usein myös muuttuu, luoden enemmän variaatiota.

Hyvää & Onnellista 2022!

January 1, 2022