Tontut

Tontut ovat todellisia ja aivan oikeita olentoja eri todellisuuden taajuudella. Kansanperinne ja kirjallisuus kertoo näistä vekkuleista paljon tarinoita. Ihmiset näkevät näitä ja tonttujen maailmaan kun osaavat vain katsoa sillä tietyllä taajuudella.

Tonttujen ulkomuoto perinteisesti on pituudeltaan lyhyt noin reilu metri, oranssi-väriltään, tyttö-tontulla pitkä paksu palmikoitu letti 1 kpl molemmilla puolilla päätä, pyöreät posket ja nöpönenä.

Tontut ovat vähän ovelia ja voivat vaikuttaa aivan konkreettiseen ihmisen maailmaan ja sen tavaroihin ja esineisiin. Eipä ihme että joskus jokin tavarakin voi olla siirretty toiseen paikkaan kuin missä se oli.

Tontut ovat eläinten suuria ystäviä ja tahtovat ihmistäkin auttaa omalla tavallaan. He tarvitsevat oman tilan ja viihtyvät maaseudulla, luonnossa ja rauhallisissa energioissa. Toki tontun voi kaupunkiasunnossakin nähdä, se ei ole harvinaista ollenkaan. Ihmisen energia ja taajuus vetää tietynlaista tonttua puoleensa.

Jotkin ufo-sieppaukset ja kontaktitkin ovat piilotettu tonttutapaamisten ja kohtaamisten taakse. Kyse on peitemuistosta. Mikäli ihmisellä on useitakin tonttukohtaamisia ja erikoisten esineiden tai valojen näkemisestä kokemuksia elämänsä varrelta, joita taivaalla on nähnyt voi jo esittää kysymyksen onko henkilö ufo-kontaktihenkilö?

Palkka

December 3, 2021

Auer A.

December 5, 2021