Tarot tulkinta

Tulkinnasta toiseen voi hyödyntää useita erilaisia välineitä, nämä välineet resonoivat eritavalla erilaisen käyttäjän energioiden kanssa. Toiselle avautuu korttien maailma ja korttien kieli ja energia toiselle kristallipallo, tai heiluri paremmin, niin yksilöllistä tämä on.

Tarot tulkinnalla on pitkät perinteet ja korttien hyödyntämisellä ihmisten monenlaisessa auttamisessa. Erilaisten korttien joita on yhä enemmän saatavilla myös lapsille ja nuorillekin omansa, rentoutumiseen ja toivon ylläpitämiseen on hengen ajan tilausta.

Tarot Kortit, Tarot, Fortune, Kuvio, Tausta

Kortin sanoma voi olla hyvin rajat aukaiseva monessa mielessä parantava. Kotiin voi laittaa kulhoon jonkin korttipakan esimerkiksi toivon ja rentoutumisen kortit ja nostaa jokaiseen päivään lastenkin kanssa kortti, hyvää energiaa ja sanomaa tuomaan.

Tällä voi energisoida päivän energiat jo lähtöaskelmilla, niin riidaltakin tai mielipahoilta usein vältytään. Tietämättömyys ja omista mielen mekanismeistamme johtuva ahdistutuksen säätelyn tapamme on usein epäsovunkin takana.

Tämä aiheuttaa vinoutuneita tulkintoja, jotka asiat ovat sitten tarot tulkinnan observoinnin kohteena näkijän taikka ennustajan kautta. Kortteja etukäteenkin käyttämällä voi saavuttaa tilaan viisasta toiminnallisuutta ja olemista, syvällisempää tilannekuvaa.

Mandala, New Age, Hengellinen, Piiri, Taajuus

Tilannekuva niin kuin se aidoimillaan on totuudessaan, on tänä aikana kovin tärkeää. Mikäli tilannekuva on väärä tai vinoutunut se ei voi tuottaa sitä tulemaa ja tulosta jota etenkin tuloksellisessa työssä tavoittelemme, vaan on defensiivistä taantumuksellista ja virheellistä.

Minkälainen on sinun tilannekuvasi elämästäsi juuri nyt? Vakuutusyhtiöille tämän kartoittaminen on merkityksellistä vakuutuksen ottamisen yhteydessä. Tekemällä henkisenkin vakuutuksen ja selvittämällä tilannekuvan tätäkin varten on hyödyllistä.

Korttitulkinta on parhaimmillaan hyvin syvällistä ja laadukasta työtä. Korttien energia voi parhaimmillaan korteilta kysyjää palvella tavalla että henkinen kasvu mahdollistuu kohti valoa uskomattomalla nopeudella ja moniulotteisella tavalla.

Nimistä

March 6, 2021

James Bond energiaa

April 1, 2021