Tarkka ennustus

Ennustus ja ennustaminen voi olla hyvinkin erilaista. Ennustamisen tarkkuudella on käsitykseni mukaan jokin yhteys aivotoimintaan ja yksilön neurobiologiaan. Uskon että tulevaisuuden tiede ml. aivokuvantaminen tulee antamaan näyttöä tämän puolesta.

Yksityiskohtien kuvaaminen ja myös laajaan asioiden psykologiseen kehykseen kiinni pääseminen asioissa on vähän kuin analyyttisen ja terävän rikospoliisin työtä.

Tarot, Kortti, Oracre, Tähti, Hengellinen, Ennustamista

Ennustaminen palvelee isossa ja pienessä asiassa, kukin näkijä on usein myös niin sanotusti erikoistunut joihinkin teemoihin ja aihepiireihin ja näkevät näihin parhaiten.

Ennustamisen jälkeen olo on kuin palautuisi aikaan ja paikkaan takaisin, sillä ennustamisen tilassa ei ole aikaa eikä paikkaa on vain ulottuvuuksia ja henkisiä tiloja, joista tietoa tulee psyykkiselle instrumentille.

Ennustaminen on usein ylisukupolvisesti kulkeva lahja, joskus raskaskin kannettava, silloin kuin näyt tulevat jatkuvasti eteen katsottavaksi. Näkijälle yksi tapa purkaa näkyjä on taiteet, kirjoittaminen ja luovuus. Kirjoittaa näistä vaikka runojakin, joka on hieman harvinaisempaa mutta tapahtuu kyllä.

Tarkasta ennustuksesta on hyötyä, niin että osaa soveltaa toimintaa sen mukaan ja tietää mahdollisesti tulevista riskeistäkin vaaroista tai uhista. Maailmalla poliisivoimat käyttävät näkijöitä työnsä tukena etenkin britanniassa ja yhdysvalloissa. Suomessa nämä asiat pidetään salassa ja ei tuoda viranomaisen kautta julkiseen tietoon.

Ennustamista voi harjoittaa mutta sen todelliseen käyttämiseen työvälineenä tulee olla luontainen herkkyys, ominaisuus, neurobiologinen valmius olemassa. Kuten näin on asian laita myös henkiparantamiseen.

Henkiparantaminen kulkee usein myös ylisukupolvisesti eli tällöin puhumme juuri tästä neurobiologisesta pohjasta. Ufo-kontaktihenkilöilläkin on jokin dna-ominaisuus/ET-lähde soluissaan miksi näihin ihmisiin otetaan humanoidien kautta yhteys.

Ohjelma

April 6, 2021

Toivo

May 1, 2021