Taivaankansi

Taivaankannelta terveisiä! Näin monet henkimaailmaan siirtyneet omaiset meille välittävät, että kaikki on hyvin ja eläkää maanpäällä rauhassa. Kaikki on hyvin! Tulee osata ihmisen suhteuttaa itsensä ja huolensa suurempaan kokonaisuuteen, tämä auttaa ja vähentää jopa poistaa ahdistusta kokonaan.

Taivaankannella on seesteinen energia, siellä on tilaa. Taivaankansi hengittää, elää ja on viisas. Meille tahdotaan sieltä käsin puhua ja olla vuorovaikutuksessa, yhteys voi tulla mitä ihmeellisillä tavoilla, etenkin kiireellisessä asissa taikka tilanteessa.

Tämä voi olla jopa jonkun tavaran lentäminen kotona ilmassa tai tähän meteliin herääminen aamulla. Ilman, että kyse on ns. poltergeist-ilmiöstä. Puhu taivaankansi, minä kuuntelen! Voi pyytää henkimaailmaan puhumaan ja tulemaan selvästi läsnäolevaksi elämään.

Taivaankannella on puutarha, siellä on kukkia ja hyviä tuoksuja, niin kuin maan päälläkin. Sinne siirtyneillä on lähtökohtaisesti äärimmäisen hyvä olla, kun maanpäällä asiat ovat olleet hyvin.

On myös toisenkaltainen planeetta ja helvetinkartano oikeasti olemassa. Ihmisen tulee olla viisas mitä ajattelee, ja lähettää itsestään ulos maailmaan, mitä energiaa ja ennen kaikkea mistä vedämme sitä puoleemme.

Tähtipölyä

March 3, 2022

Uudestaan!

March 6, 2022