Tähtipölyä

Maailmankaikkeuden koossa pitävä voima on eräänlainen tähtipöly, se kiertää linnunratojen ja galaksien ympärilllä, on meidän alkuperää. Ihminen voi tuntea hyvin paljon sisällään kaukokaipuuta tähtiin ja on katsellut tähtiä taivaalla lapsesta saakka ja tietää, että kuuluu tuonne.

Tähtipölyssä on alkujuuremme, siemenemme, on niin monta tähdistä tullutta maapallolle tällä hetkellä tarkoitusta ja tehtävää varten. Oma tähdistä tuleva kotiväki suojelee omiaan nyt ja tulevina aikoina. Tähdet ovat kaikki suuressa maailmankaikkeuden järjestyksessä, jolla on taipumus hakeutua aina järjestykseen ja tuottaa elämää.

Maailmankaikkeuden järjestys on ihmeellisen vahva ja voimakas asia ja tuottaa viisaalla tavalla juuri sen ilmentymän joka on tarkoitettu, ei ole sattumia laisinkaan. Ihmisellä on näkökanta moneen asiaan nyt muuttumassa myös suhtautumisessa omaan paikkaansa tähdistössä, kun avaruusveljemme tulevat maanpäälle yhteistyöhön kanssamme.

Tähtipölystä tulee toisenkaltaisia olevaisia myös ulkomuodoltaan erilaisia kuin ihmisrotu. Tähdistä tulee järjestys maapallolle ja senkaltaista apua, joka taantuman kautta vie uuteen kultaiseen aikaan ja uuteen teknologiaan, jossa on senkaltainen keveys, läpinäkyvyys ja ajatuksen voima mukana jota ei ole ennen nähty.

Uusi rotu tulee hallitsevaksi maanpäälle, tämä rotu on sillä tasolla, joka on herkällä tavalla telepaattisesti yhteydessä energiaverkostoihin, ja taitaa käyttää sitä hyödykseen, on yhteydessä myös tähtipölyn viisauteen kommunikoidakseen avaruusveljien kanssa. Ole turvassa muutoksen keskellä, meitä autetaan.

Meitä ja maapalloa autetaan siksi koska täällä on paljon heitä avaruuden eri rotuja keskuudessamme. He tahtovat elämän jatkuvan maapallolla ja suorittavat oman kokeilunsa täällä.

Elefantti

March 2, 2022

Taivaankansi

March 4, 2022