Selvänäkijä

Selvänäkijällä on usein senkaltaista asiaa, tulkintaa ja viestiä jonka asiakas jo tuntee ja vaistoaa sisällään mutta tahtoo vahvistusta ulkopuoliselta ihmiseltä asioihinsa tai epäilyihinsä. Ihmisellä on uskomattomat voimavarat ja näkemiseen ominaisuuksia sisällään jos kehittää näiden käyttöön ottamista.

Heiluri, Metafyysinen, Henki Viestintä, Jalokivi

Selvänäkijä

Toiset näkijät käyttävät jotakin välinettä keskittymiseen; heiluria, kortteja, tai mitä milloinkin. Toiset eivät tarvitse välinettä ollenkaan, koska saavat asiat suoraan silmiensä eteensä, itse kuulun näihin näkijöihin. Välineen käyttäminen voi tehdä riippuvaiseksi välineestä.

Selvänäkemistä on opetettu kautta aikojen erilaisissa kouluissakin, englanti lienee näistä maista tunnetuin; meedioiden ja näkijöiden sekä henkiparantajien opettamisessa polulleen. Kuitenkin selvänäkijällä tulee olla synnynnäinen ominaisuus, taipumus ja herkkyys näkemiseen ja energioiden tuntemiseen työssään.

Selvänäkeminen voi olla myös erittäin raskasta etenkin jos kanavien hallinta on haasteellista; kiinni ja auki laittaminen. Selvänäkeminen voi jopa traumatisoida herkän näkijän etenkin mikäli näkeminen profiloituu vahvasti rikollisuuteen. Työn on antoisaa ja palkitsevaa sen tekijälleen.

Suojaukset ovat erittäin tärkeitä selvänäkemisessä, tällä tarkoitan rukoilemista ja siunauksen pyytämistä jokaiseen päivään herätessä ja erilaisille asioille ja tapahtumille. Työ opettaa kyllä jos suojaus ei ole ihan kunnossa:)

Selvänäkijä, Maapallo, Pallo, Istunto, Amerikka, Usa

Selvänäkijä voi nähdä monenlaisia asioita; ihmisten luonteenpiirteitä, persoonallisuutta, ominaisuuksia, lahjakkuuksia, ammattia, työn sopivuutta, taloutta, parisuhde- ja rakkausasioita (näitä kysytään eniten asiakkaiden keskuudesta), maapallon tilannetta, mullistuksia, globaalia taloutta, valuuttakursseja, katastrofeja, isoja muutoksia. Näkijän työ on auttamista niin että asiakas voimaantuu parhaalla mahdollisella tavalla löytämään itse ratkaisuja elämäänsä.

Muki

February 9, 2021

Rajatieto

March 1, 2021