RUKOUS

Rukous on tärkeää sen johdosta, että se kohottaa energiakenttää. Kentän kohoamisen johdosta olet sellaisessa viitekehyksessä, joka mahdollistaa korkeimmat kontaktit. Toiseksi rukous antaa suojaa, siunauspyynnöillä yhdistettynä, pyydä itselle siunausta, läheisille, asioille, tapahtumille, meneisyydelle, tulevaisuudelle, ongelmille, maapallolle, kaikille asioille jotka koet merkityksellisiksi.

Miksi tämänkaltainen psykofyysinen suojaus on tärkeää? Tasapainon takia. Tasapaino mahdollistaa eri energiataajuuksien energioiden eli palvelujen käyttämisen tässä ajassa ja juuri kulloisenakin hetkenä kyseisessä tilanteessa, ihmissuhteessa, ongelma ja/tai valintatilanteessa, kun tarvitaan. Se on ihmeellinen asia.

Rukous on herkkä ja kaunis kuin perhonen. Rukous kantaa asiat niin, että sinä voit levätä, levätä asian äärellä. Asian antaen sielunrauhaa, kun se painaa ja vaivaa. Rukouksella on parantava merkitys, keholle ja mielelle juuri sen kohottavan vaikutuksensa johdosta.

Rukoilemien sairaiden puolesta on merkityksellistä. Rukous aamulla, illalla ja aina kun tarvitset syvemmän rauhan tunteen on laadukasta työtä hengen kanssa.

MONIULOTTEISET KOKEMUKSET

November 5, 2020

LUOVUUS

November 5, 2020