RAVINTOA

Ravinto merkitsee siinä määrin, että kehomme muodostuu ravinnon osa-aineksista ja käyttää polttoaineena erilaisia ravintoaineita. Syömämme ruoan laadulla on merkitystä. Nestepitoiset ruoat ovat myös tärkeitä ja kantavat usein mukanaan vitamiineja ja hivenaineita. Vedenkin merkitys on huomattava ja sen laadun koostumus.

Sanotaan, että magnesitoitu vesi on terveellistä. Lähdin kokeilemaan tätä itse ja en tule luopumaan kannussa pysyvästi sijaitsevasta magnettitikusta. Kiitollisuuden tunne valtaa jälleen kehon ja mielen. Niin paljon on maailma hyviä asioita täynnä ja meillä on vapaa valinta ja tahto valita itsellemme mitä tarvitsemme ja kulloinkin haluamme.

Ruoka, Salaatti, Raaka, Porkkanat

Varautua on hyvä tässä vallitsevassa ajassa, jota maapallolla elämme monenlaisiin muutoksiin, jotka koskettavat myös puhtaan veden ja ruoan saantia taikka saamattomuutta. Kotivaraa kannattaakin kotona säilyttää (säilykeruoka, vettä, lääkkeitä, kotimaiset viljat, merisuola, keitto ja yleismausteita, hunajaa, öljyjä, maitojauhe, kuivahiiva, talous, wc-paperi, ensiapuvälineet, polttopuuvarasto, polttoainevarasto, lapsille viihdykettä, kirjallisuus, pelikortit ym.) se on viisasta.

Rakkaudellista ja hyvää uutta vuotta!

Roiskumisen, Splash, Aqua, Vesi, Virtaava, Selvästi

ILOISTA UUTTA VUOTTA!

January 2, 2021

KOTIVARA

January 2, 2021