Rajatieto

Rajatiedosta puhutaan kun etsitään näyttöäkin paranormaaleille kokemuksille. Näitä kokemuksia ovat Ufo-kohtaamiset; avaruusalusten ja avaruusolentojen, humanoidien. Enkelikohtaamiset, tontut jne. Kehosta irtaantumiset ja monet lukuisat tähän kokemuspiiriin määritetyt myös kummituskokemukset.

Maapallo, Earth, Amerikka, Usa, Etelä Amerikka

Rajatiedossa kyse on kokemuksista eri tietoisuudentasojen välillä ja tasoilla. Siksi nämä ovat niin ristiriitaisia ja skeptikoille mukavia aiheita. Toiset kokevat siirtymiset luontaisina kokemuksina, mikäli näitä on ollut lapsuudesta saakka. Toisille nähdessään aikuisena ensimmäisen avaruusolennon/Ufon, vainajahengen ym. kokemus voi olla hyvinkin pelottava. Kriisiapuakin on näihin kokemuksiin saatavilla.

Rajatieto on maailmalla ja Suomessakin yhä enemmän huomiota saava aihepiiri ja tutkimuksen kohde. Halu ymmärtää mistä on kysymys, mistä nämä kokemukset syntyvät.

Ihmisten kannattaa kertoa näistä kokemuksista avoimesti erilaisissa tapahtumissa, foorumeilla, somessa, haastatteluissa, lehdissä ja niin edelleen. Syntyy asenneilmapiiri että on hyväksyttävää puhua aiheista ja näiden kokija voi olla korkeastikin akateemisesti koulutettu (ja hyvin usein onkin) jotka kokemukset eivät vähennä akateemistakaan arvoa tai ihmisarvoa. Rajatieto on meidän jokaisen sisällämme luontainen asia ja ominaisuus!

Selvänäkijä

February 16, 2021

Kultainen sydän

March 2, 2021