PERHE

Perhe on osa sielunsuunnitlemaamme, sen sijainti, koko ja perheen jäsenten lukumäärä sekä kokemukset joita olemme tulleet jakamaan, kokemaan yhdessä ja erikseen. Merkitystä on sillä minkälaiseen perheeseen olet syntynyt.

Perhe on myös kosminen käsitys; kosmiseen perheeseen kuuluu ihmisiä joiden kanssa jaamme yhteisiä kokemuksia ja elämiä muilla planeetoilla taikka avaruusaluksilla. Usein tuollon alkuperämme on muualla kuin maapallolla. Tunnistamme tämän taajuutemme ja alkuperämme ominaisuuksistamme ja mielenkiinnon kohteistamme.

Oletko herkkä, luetko ihmisiä kuin avointa kirjaa, oletko telepaattinen, onko sinulla parantavat kädet, ja parantava aura ja niin edelleen. Ominaisuuksia jotka ovat korkeammalla tasolla. Ihmisten auttaminen kiinnostaa sinua, asioiden kehittäminen ihmisten hyvinvoinnin näkökulmasta ja maaplaneetan asiat.

Olet näin toiselta tähdeltä, maapallon ulkopuolelta. Joskus saattavat perheenjäsenesi avaruudesta tulla katsomaan sinua ja auttamaan täällä. Nämä kokemukset ja tapaamiset tulevat uniin ja erilaisten avaruusalusten eli ufojen näkemisenä.

Tervetuloa maaplaneetalle nostamaan värähtelytaajuutta!

Earth, Sininen Planeetta, Maapallo, Gaia, Planeetta

HOITAMINEN

December 2, 2020

ILOISTA UUTTA VUOTTA!

January 2, 2021