Pelikorteilla ennustaminen

Ennustaminen erilaisilla pelikorteilla on mielenkiintoista kuka tämän tavan onkin ottanut käytännön näkemisen välineeksi! Pelikortteja voi olla eri kulttuureissa erilaisia. Esimerkiksi Venäjällä on omanlaisensa perinteiset pelikortit taikka tarot-korttinsa, jokaisessa kortissa on oma energiansa.

Korteilta kysyttäessä ne voivat tulla hyvään käyttöön jos käyttäjä on näille nöyräkin ja pyytää korkeimman johdatusta korttien käyttöön työvälineenä. Tärkeää on pyytää apua erilaisten ennustusvälineiden käyttöön silloin kun näitä avukseen ottaa.

Itse en ole käyttänyt koskaan mitään välinettä ennustaessani, koska näkemiseni tulee suoraan ylhäältä. En tarvitse välinettä. Pelikorteilla taikka erilaisilla korteilla ennustaminen on käsitykseni mukaan ollut nouseva trendi taikka ilmiö, näillä voi harjoitella keskittymistä suurempien voimien äärelle.

Opiskella ennustamista, kunnes saa sen energian käyttöön että kortit puhuvat enemmän ja enemmän niitä käyttäessä. Se vaatii oman aikansa ja harjoittelunsa sekä elämänkokemuksensa. Mitä enemmän elämänkokemusta ihmisellä näkijänä on sen parempi. Korteissa on oma kielensä, se symboliikka joka tulee huolella opiskella. Miten muu näkeminen korttien ohessa välittyy korttien käyttäjälle on näkijän lahjoista kiinni.

Näitä lahjoja voi käyttää ilman korttejakin ja tähän lahjaan tulee luottaa, se on annettu ihmisille avuksi, tukemaan kanssakulkijaa hänen elämänpolulla, vaikeina ja hyvinä aikoina. Näkijälle kortit voivat olla muun näkemisen tukena ja näistä voi hakea varmistusta asioille – näin ajatellessa.

Pelikorteilla ennustamisen lahja on usein ylisukupolvinen ja kulkenut satojakin vuosia suvussa ja muuttanut muotoaan ajan saatossa ja on jopa korttipakkakin uudistunut ja siihen tullut väriä, sävyä, luonnetta ja tämän ajan symboliikkaa.

Tervetuloa taloon!

January 8, 2022

Ystävänpäivä

February 1, 2022