Parantaja

Parantaminen on kokonaisvaltainen asia, parantaja on itsessään sitä energiaa välittävä taikka hohtava jonka läheisyydessä on hyvä ja turvallinen olla, kuin olisi kotona.

Ihmisen perimmäinen toive tai halu on olla turvassa, itsensä kanssa turvassa ja ympäröivän maailman. Se on kuin ravitsevan lähteen äärellä olemista. Parantaja voi aktivoida niitä ihmisessä olevia voimavaroja jotka lähtevät ihmisen oman auttavan työn tuloksena virtaamaan ja kokonaisvaltaisesti puhdistamaan ihmistä niin sisältä kuin sen seurauksena ulkoakin.

Parantaja on keholle ja mielelle aloitteentekijä, kutsun esittäjä, lähdetkö matkalle, parantavalle matkalle mukaan? Ihmisen nykyinen tila ja alitajuntainen saattaa vastustaa hyppyä uuteen energiataajuuteen ja voi viedä jonkin aikaa että uusiin energioihin tottuu ja siihen ajatukseen että “minulla on oikeus tuntea hyvää oloa” “minulla on oikeus olla onnellinen” “minulla on oikeus elää itselleni”

Parantaja voi käyttää työssään henkiparannusta, sielullisin menetelmin parantaa, parantavia käsiään, tai välineitä tukihoitona ja apunaan. Keho on aistiva, värähtelevä ja alati uudistuva ja vastaanottava. Anna lupa uuden energian ja voiman virrata kauttasi.

Elämän kehykset

May 2, 2021

Ruokapula

May 4, 2021