Pähkinät, siemenet salaperäisen voiman antajana

Kautta aikojen pähkinöiden ja siementen salaperäistä suojaavaa energiaa on hyödynnetty niin näiden syömisen kuin kehon koristelunkin kautta. Eräät siemenet ovat hyvinkin vahvaa henkistä suojaa antavia: pahoilta voimilta, kateudelta, auraa puhdistavia, energioita nostattavia ja mielen liikkeitä uudistavia.

Rudraksha-helmet ja korut ovat yksi vahvin näistä. Löytäessään uuden energiataajuuden siitä ei tahdo enää luopua, on niin hyvä ja täysipainoinen olo, omaksi itseksi tulemisen polku on usein pitkä ja erilaisten koettelemusten kautta käytynä.

Syötynä laadukkaita pähkinöitä ja siemeniä kehon rasvakoostumus muuttuu tarvittaessa, tämä auttaa uusien hermoyhteyksien luomisessa, ja oppimisessa niin kuin meditaatiokin.

Merkittävän paljon hyvää ihminen saa kiinnittämällä huomiota minkä laatuista ravintoa käyttää ja tekemällä tähän tarvittavia muutoksia ja hyödyntämällä erilaisten helmien, PiXiu-korujen ja kivien energiataajuutta, puhdistautumiseen ja ennen kaikkea suojautumiseen, hyvän onnen tuomiseen.

Kristallipallon ennustus

August 7, 2021

Kutsumus

September 2, 2021