OLEMINEN

Tietoinen oleminen on kaunis asia. Se on läsnäoloa, hengittämistä ja rauhantunnetta. Rauha antaa voimaa, rauha luo toivoa ja uudistaa. Olemisen kauneus on henkistä rajattomuutta, kauaskatsoisuutta ja ihmisenkin tunnettavuutta.

Kun lempikakkua maistat aistit sen nautinnollisesti ja olet hyvinkin läsnä. Mitäpä jos jokainen hetki olisi kuin herkkukakkua maistaisi? Miksi tietoinen oleminen kokonaisvaltaisesti aisteilla on tärkeää? Koska sen kautta olemme läsnä, auttamassa itseämme ja toisiamme, monella eri tavalla, toiset toimien tiedostamattaan uudella taajuudella, tämä näkyy etenkin lähellä oleville ihmisille, ajan mittaan uusina tekoina ja kokonaisvaltaisena integroitueena käytöksenä.

Minä olen, minä olen kaunis, lahjakas, varakas, minä olen onnellinen ja tyytyväinen. Nämä ovat voimasanoja, joita kannattaa itselle sanoa mielessään tai kirjoittamalla paperille ylös. Minulla on isoja unelmia toteutunut elämässäni, kun olen itse ne luonut sanomalla alitajunnalleni Minä olen… Sinä voit olla aivan mitä sinä tahdot, kun uskot siihen!

Hieronta, Takaisinperintä, Rentoutumista

AURINKO

December 2, 2020

LAPSI

December 2, 2020