Ohjelma

On tärkeää olla tietoinen ohjelmasta. Olipa tämä päivittäinen, viikottainen, kuukausittainen, vuosittainen tai elämänmittainen. Kysy nähdä ja visualisoida tulevaisuuteen on osa ohjelmaa.

Silloin kun katoaa kyky visualisoida, unelmoida ja katsoa tulevaisuuteen on kyse jonkinasteisesta kuormittavasta stressistä, ehkäpä jopa traumatisoitumisesta.

Ihmisellä on luontainen kyky suunnitella, luoda tavoitteita, ohjelmoida tekemisiään. Tämä antaa turvallisuudentunnetta, ennakoitavuutta ja edistää elämän kulun jatkumoa.

Minkälainen on sinun suunnitelmasi, toiveesi, ajatuksesi? Ovatko ne oikeassa mittasuhteessa voimaasi, ja luomisen kykyysi? Kannustan unelmoimaan suuriakin, kirjoittamaan ja piirtämään näitä paperille, tekemään näistä ajatuksen tasolla totta.

Ajatus on energiaa, ajatukset ja unelmat voivat ja usein toteutuvatkin. Aarrekartan tekeminen on yksi tekniikka luoda unelmia todeksi näkyvään maailmaan.

Hanki iso kartonki, keskelle oma tuore kuva ja sen ympärille leikkaa lehdistä kuvia niistä asioista, joita tahdot elämääsi. Minä tein ensimmäisen aarrekarttani ja kirjoittamisen tekniikkani vuosikymmeniä sitten unelmieni toteuttamiseksi, näistä suurin osa on toteutunut!

Kyky UNELMOIDA on AVAIN onneen!

Emoalus

April 5, 2021

Tarkka ennustus

April 7, 2021