NUNNA

Hiljentymisen mestarin yksi näkyvä ilmentymä on nunnan elämä ja tehtävä. Armo ja palveleminen. Voimmeko kohdentaa itseemme saman energian, miten koemme armoa itseämme kohtaan ja palvelemista? Mitä tämänkaltainen palveleminen voisi olla, ennen kuin se laajentuisi itsemme ulkopuolelle, maailmaan ja toisiin ihmisiin, auttanen?

Pyhimys Klaara Assisilainen, Katolilainen, Pyhimys

Hiljentymistä todellisten tarpeidemme äärelle ja näiden huomaavaista kuuntelemista. Etenkin kuunteleminen on tärkeää, usein viisas energia tahtoo puhua meille ja tuoda tietoa ja auttaa mutta vastaanottokykymme on rajattua tai jopa suljettu.

Viisaalla energialla voidaan tarkoittaa jumalaa, maailmankaikkeutta mitä nimitystä tälle tahdotaankin antaa. On ilo saada olla ihmisenä ja tuntea energioita ja miten ne puhuu kuin leikin lailla sisällämme ja ympärillämme.

Avaten sitä ymmärrystä jolla nostamme tietoisuuttamme myös toistemme hyödyksi ja iloksi. Hiljentyminen joka päivä on viisasta, vaikka meditaation kautta tai jonkin tekemisen ohella, esimerkiksi neulomisen ja käsitöiden.

Teresa Of Avila, Mystic, Espanja, Uskonto, Avila, Nunna

TAIDOT

January 2, 2021

KÄSITYÖT

January 2, 2021