Nimistä

Nimet ovat hyvin merkityksellisiä ja tärkeitä. Ne kantavat historiaa mukanaan, energiaa menneestä ja tulevastakin. Sillä nimi on myös enteellinen ja vetää puoleensa tiettyjä energioita.

Kirje, M-Kirjain, M, Nimikirjaimet, Font, Aakkoset

On kirjainyhdistelmiä joissa on hyvin paljon intuitiivisuutta, viisautta, järkeä ja valoa ja taasen yhdistelmiä joissa on haastetta, rasitetta ja painetta.

Ihminen voi halutessaan käyttää erilaisia nimiä ja yhdistelmiä ja kokeilla miten tämä vaikuttaa energeettisesti ja tuoko muutoksia tullessaan? Mitä odotetaan ja/tai toivotaan?

On voimanimiäkin niin kuin voimaeläimiäkin ihmisellä. Oletko sinä löytänyt oman eläimesi tai voimanimesi? Joskus jopa lempinimestä tulee pysyväisluontoinen kutsumanimi.

Nimillä on myös ihmistä auttava ja ohjaava tehtävä. Tutustu erilaisiin nimiin ja koe miten ne sinussa värähtelevät ja resonoivat. Myös paikkakuntien nimillä on oma energiansa ja laatunsa, toisiin toiset paikkakunnat tekevät enemmän vaikutuksensa kuin toiset ja energiat ovat hyvin erilaiset näiden kuten myös ne ovat eri maiden välillä. Missä sinä viihdyt ja tunnet olosi kotoisaksi, turvalliseksi?

Fasadi

March 5, 2021

Tarot tulkinta

March 7, 2021