MONIULOTTEISET KOKEMUKSET

Ihminen on tähdistä, sehän on selvä se. Meillä on synnyinkotimme eri tähtijärjestelmissä ja olemme tulleet maanpäälle hankkimaan oppeja, kehittämään itseämme, opettamaan ja kouluttamaan. Itse olen ollut lapsesta saakka avaruusolentojen koulutuksessa tulevaksi kontaktihenkilöksi, tiedontuojaksi.

Tämän ovat myös lukuisat itselleni aikaisemman tuntemattomat ammattiselvänäkijät nuoruudestani aikuisuuteen vahvistaneet. Avaruusolennot ottavat omiin yhteyttä.

Open Your Mind.

Avaa mielesi. Muistatko lapsena erikoisia unia, jotka ovat sittemmin toistuneet ja toistuneet eri variaatioissa ja erilaisia olentoja sisältäen. Saitko jo silloin viestiä, mikä on elämäntehtäväsi, kertoivatko unessa olevat olennot tämän sinulle?

Oletko nähnyt lentäviä lautasia, outoja valo-ilmiöitä tai aluksia jopa aivan läheltä, ikkunan takana? Onko kiinnostuksesi paranormaaliin voimakasta ja tahdot löytää vastauksia, muuttaa jopa elämänkulkuasi, nykyistä tehtävääsi täällä?

Olla enemmän läsnä ja käytettävissä eri ulottuvuuksien kanavana? Se on upeaa työtä, johon kannusta itsereflektion ja meditaation, kriittisyyden, rukouksen sekä asioiden ja tapahtumien siunauspyyntöjen kautta lähtemään. Avaruusolennot rakastavat rauhaa ja tahtovat tehdä yhteistyötä kanssamme.

Tulevat taivaallemme ympäri maapallon yhä enemmän aluksillaan, joita tulemme ryhmissä ja erilaisissa muodostelmissa näkemään. Viranomaisetkin tulevat paljastamaan yhteistyökuvionsa avaruusolentojen kanssa.

VOIMA

November 4, 2020

RUKOUS

November 5, 2020