Maitohappobakteerit

Tänä aikana ja etenkin tulevana kansainvälisenä bakteerisodan aikana korostuu kehon limakalvojen oma puolustus tartuntoja vastaan. Bakteeritartuntakin voidaan välttää kun mieli on tietoisesti terveyden puolella, uskomus siitä että on terve ja minulla on riittävä vastustuskyky voi välttää tartunnat.

Purkista lisätankkaamalla maitohappobakteereja päivittäin antaa sitä vastustuskykyä limakalvoille jota vielä tarvitaan, sillä nämä hyvät bakteerit ovat sieppareita. Tautia kantavien sieppareita ja terminaattoreita.

Maailmantila vuonna 2021 ja tuleva on lähellä uutta James Bond-leffan 007 NO TIME TO DIE henkeä. Todellisuudessa on olemassa bioaseiden valmistukseen käytettäviä laboratoreja, suurvalloilla maan alla.

Feikki psykologinen koronatesti osoitti kansakuntien haurauden ja tahtotilattomuuden tätä vastaan ja sen energialinjan luomisen jota haluttiin; sulkea omat oikeudet itse itseltä pois, tällä mekanismilla ihmiskunta voidaan laittaa toimimaan itseään vastaan aivan miten tahdotaan.

Näyttöä tulee koronan jälkeen ihmiskunnan älykkyysosamäärän laskusta, jonka ei myönnetä julkisesti liittyvän rokotteeseen. Ihminen ei johda näitä projekteja; ihminen ei tee ihmiselle/lajitoverilleen näin. Vaan toinen olento, ihmiseksi inkarnoituneena, tästä johtuen ihmisrodun elämä ja oman itsensä ilmentäminen käy kapeaksi, jos itse annamme sen tapahtua.

Enkelin numerot

October 2, 2021

Laatikkoelämä

October 4, 2021