Lehtiartikkeli

Lehtiartikkeleita on niin monenlaisia, minkälainen artikkeli ja juttu vetää sinua puoleensa ja miksi? Onko se päivän ajankohtaiset uutiset? Historialliset artikkelit, eläinaiheiset, ruokaan liittyvät, vai mahdollisesti luonto jutut?

On merkitystä henkisesti sillä minkälaisia artikkeleita päivättäin lukee, ja missä määrin. Lukemamme asiat ja näiden taustalla oleva energiataajuus vaikuttaa välittömästi olotilaamme monella tavalla. Ihminen saattaa jopa vahingoittua ja traumatisoitua lukemastaan jutusta.

Mikäli luet päivittäin sotaa, kriisejä, vaihda välillä niin että et lue päivään tai kahteen mitään näistä teemoista, anna sielunenergian rauhoittua, ja olotilasi voimaantua, mikäli se on laskenut artikkeleiden johdosta. Tämän laskun kyllä tuntee, se kaventaa bioenergiakentäämme.

Pitkässä juoksussa laskee myös immuniteettia ja vaikuttaa terveystilanteeseenkin. Itsensä ja etenkin lasten suojaaminen vahingoittavilta artikkeleilta on merkityksellistä, tämän lasten suojelun voi johtaa jo Lapsen oikeuksien sopimuksesta.

Vanhemmilla ja laillisella huoltajalla on vastuu, painava vastuu asiassa nykyisessä some-kulttuurissa jossa elämme.

Ilmankostutin

April 5, 2022

Kuvamme

April 7, 2022