LÄMPÖ

Lämpöä on monenlaista. Ihmisellä on ihmeellinen energia myös chakrajärjestelmäksi kutsuttu rakennelma, jonka kautta voimme tuottaa lämpöä ja taas viilentää kehoamme tarvittaessamme. Ihmisen on hyvä tutustua niin kirjallisuudesta käsin kuin erilaisessa valmennuksessa chakrajärjestelmän tuntemiseen ja käyttämiseen.

Voimme jopa mahdollisessa kylmettymistilanteessa nostaa tämän järjestelmän kautta kehomme lämpöä tämän suojatessa meitä paleltumiselta.

Sydän, Rakkaus, Romantiikka, Romanttinen, Ystävänpäivä

Tämänkaltainen oppi ja menetelmät ovat nyt nousussa maailmalla kuin Suomessakin eli vanhaa viisautta, joka on ollut erilaisilla joogeilla käytössään ja on edelleen. Usein maailma ja arki jonka keskellä elämme vie kaiken aikamme, huomiomme ja tietoisuutemme niin että emme ehdi paneutua muihin asioihin vaikka ne kiinnostaisivatkin.

Aikaa kannattaa antaa itselle, oman hyvinvoinnin nostamiseen ja ymmärryksen lisääntymiseen erilaisista asioista, tämä auttaa näin ollen kaikkia lähellä olevia ihmisiämme. Hiljentyminen, tutkiminen ja etsiminen voi avata uusia alueita ja portteja jopa ammatillisesti.

Holzstapel, Ikkuna, Varastossa, Polttopuut, Puu, Lämpö

KOTIVARA

January 2, 2021

TAIDOT

January 2, 2021