Kynttilän valo

Kynttilän valossa on ihanaa tunnelmoida oli vuodenaika mikä tahansa. Kynttilä valo on monikäyttöinen hyödyllinen tuote. Valo ja sen vaikutus puhdistaa huoneilmaa, rentouttaa jonka kautta laskee stressivasteita, ja näin ollen parantaa.

Kynttilää tulisikin enemmän hyödyntää eräänlaisena henkisenä portinvartijana. Hoitohuoneissa, illan istujaisissa, erilaisissa henkisissä piiriessä, työpaikoilla, juhlissa.

Nauttikaamme elämän monimuotoisuudesta ja sen tuomista lahjoista! Kynttilän voima on kautta aikojen ollut osana erilaisia parannusrituaaleja, kastamis -ja kastetilaisuuksia, juhlia ja eräänlaisia uudestisyntymisen tilaisuuksia. Kynttilällä voi avata ja vihkiä uudet toimitilat ja kodin myös käyttöön.

Kynttilästä saamme valoa pimeyteen, niin henkiseen kasvuumme symbolisesti kuin valo valaisee tietämme pimeässä talvi-illassa tarpoessamme lumihangessa.

Kynttilöitä saamme tänä päivänä myös tuoksuilla varustettuina, mikä ihanampaa kuin ottaa saunaan tuoksukynttilä mukaan tai hoidettaessa itseään vaikkapa yrttimerisuolajalkakylvyillä!

Horoskooppi ennustus

June 1, 2021

Elämänkokemus

June 3, 2021