Kunnossako?

Usein ihmisen mieli ja keho tarvitsee erilaisia tasapainottavia hoitoja kunnossapitoonsa. Kaikki ei useinkaan ole ollenkaan kunnossa kehossa. Esimerkiksi pohkeiden lihasten merkitystä kehon kokonaisvaltaisen TASAPAINON kannalta ei ymmärretä useinkaan; jopa huimauksen hoitoon.

Lihasten käsittely, hieronta, venyttely ja lihasmassan lisääminen on erityisen tärkeää erityisesti jos on jossain heikkoutta, puutetta, vajetta, kroonisia kipuja, levottomuutta, jännittyneisyyttä, uniongelmia ja tunne-elämän tasapainottomuutta.

Kunnossako?

Jos jokin oire kiusaa ja tästä on tullut krooninen on syytä kiinnittää huomio: verenkiertoon, lihasten kuntoon ja hapen saantiin. Kehon lämmittelyyn ja rentouttamiseen.

Itselle ajan antaminen on n i i n arvokas asia että sen tuntee ja tietää kun sen menettää tai osoittainkin menettää toisin sanoen jokin syö ja kalvaa omaa oloa ja kokonaisterveyttä.

Kokonaisterveyden saavuttamisen kannalta kiinnitä huomio siis myös pohkeisiin ja pohjelihaksiin! Ne ovat yllättävän jopa maagisen tärkeät.

Vatikaani

November 4, 2021

Aarnio

November 6, 2021