Kultainen sydän

Meillä kaikilla on lähtökohtaisesti kultainen sydän. Sydän on osa sitä energiakenttää joka yhdistää korkeimpiin voimiin ja tasoihin ja ymmärrykseen jos annamme sydämen energian virrata vapaasti.

Usein virtauksen estää lapsuuden sisään kasvatetut asenteet ja toimintamallit, näitä usein johtaa erilaiset pelot, epävarmuudet ja vääristyneet tulkinnat itsestämme (omanarvon tunto ym.)

Sydän Lukko, Avain, Ystävänpäivä, Mielitietty, Punainen

Sydän on tuolloin kuin vähän lukossa, sen luonnollinen virtaus on estynyttä tai heikkoa. Miten sitten sydämen saa avattua? Joskus paranormaalit kokemukset tekevät tämän automaattisesti; erityisesti Ufo-kokemukset, ihmisen arvomaailma muuttuu tuolloin jopa radikaalisti, ihminen huomaa itsellään kykyjä, kuten parantamiseen, hoivaamiseen, selvänäkemiseen ja tuntemiseen ja rakkauden luontoon ja sen säilyttämiseen.

Ihminen voi löytää itsensä yhtä äkkiä aivan uusista kuvioista, ihmissuhteista ja harrastuksista. Tämä on osa sydämen paranemista, jos näin voitaisiin asiaa luonnehtia. Rakkauden ja kiitollisuuden tunne valtaa sydämen aivan pienistä asioista. Siitäkin että on elossa.

Elossa oleminen on ihmisellä täällä “karvan varassa”. Me emme koskaan tiedä koska on viimeinen hetki sanoa sanat, hengittää ja katsoa läheisiämme.

Iloitse nyt ja avaa sydäntäsi – kultaista sydäntäsi.

Rajatieto

March 1, 2021

Elossa

March 3, 2021