Kristallipallon ennustus

Kristallipallostakin voi ennustaa, kristallikuvioistakin, jääkiteistä ja mistä muodosta tahansa. Kyse on mielen ohjelmoitumisesta kanavaksi, ottamaan vastaan maailmankaikkeuden viestiä.

Kristallipallon ennustus ei pitäisi erota muusta ennustuksen laadusta kuin mistä tahansa ennustettuna, kyse on aina näkijän yksilöllisestä herkkyydestä ja taipumuksista näkemiseen.

Kristallipallo on kaunis, kiehtova ja taianomainen, elokuvistaikin tuttu ennustamisen väline, koristeellinen sisustuksellisestikin. Pallo voi olla toisille tehokas, nostamaan mielenpintaan näkyjä, tunteita, ajatuksia ja kuvia, se voi olla “upottava”.

Kristallipallon ennustus on pallon käyttäjälle aina yllätyksellinen, ei mitenkään johdatteleva tai “oheisluettava”. Erilainen tapa ennustaa kuin kortit, joiden symboliikka on tulkittavissa antamaan näkijälle vahvistusta tulkintaan. Kristallipallon ennustamista voidaan hieman verrata heiluriin, joka on yhtä avoimesti luettava kuin pallo muotona.

On lukuisia tapoja ennustaa eri tavoilla, jopa sukanvarsista voi ennustaa tai niistä kuuluisista teenlehdistä. Kyse on aina miten keskitämme mielemme vastaanottamaan viestin.

Kristallipallon ennustus on syvätulkintaa parhaimmillaan, syvään transsiin vievää. Joka tahtoo harjoitella selvänäkemisen kykyään tai kokeilla onko sitä olemassa, kristallipallolla on hyvä kokeilla.

Keskittymällä pallon sisäiseen energiatilaan, ja mitä sieltä esiin nousee mielenpinnalle. Sisäinen energiatila on kaikessa mediaalisessa harjoituksessa, joogassa, meditaatiossa, rukoilemisessa ym. tärkein tila saavuttaa, sillä rukoilemisessa ja meditaatiossakin on mieli hyvin hyvin vastaanottavainen saamaan viestejä maailmankaikkeudelta, enkeleiltä, ja oppailta.

Kristallipallo voi olla jopa rukoiluhetkessä mukana jos näin tahdotaan. Kiitos suurille valonvoimille että ihmisillä on mahdollisuuksia, niin paljon erilaisia mahdollisuuksia löytää itseään, auttaa kanssaihmisiä, kehittyä, ohjata ja opastaa.

Armahdus

August 6, 2021