Kontaktihenkilö

Suomessa on noin 2 000 avaruusolentojen kontaktihenkilöitä, osa on kontakteja tietämättään, ihmettelevät outoja ufo-uniaan tai outoja valopalloja autolla ajaessaan jne. Ne ovat avaruusolentojen yhteydenottoja.

Kontaktien tarkoitus on tuoda tietoa eri muodossa tai teknologiaa usein miten asia menee näin. Kontaktit kuuluvat näihin rotuihin jotka ottavat yhteyttä ja kontakteilla on erilaisia kykyjä, joita voivat hyödyntää elämänsä varrella eri tehtävissään.

Kontaktihenkilöt eivät aina tule julkisuuteen kertoakseen että ovat kontaktihenkilöitä. Tähän on useita syitä olemassa miksi näin. He suojelevat omaa tehtäväänsä ja saavat tehdä sitä rauhassa, hyvä näin.

Julkisuuteen tulemisessa on omat riskinsä, ihmisten mieli tulkitsee asiat hänelle tyydyttävällä tavalla ja usein tämä tulkintatapa ei ole kontaktille oikeutettua julkisesti.

Jos olet kontaktihenkilö suojele ensin itsesi, varmista selustasi ennen julkisuuteen tuloa ja katso mikä on se verkosto jossa nyt toimit, jos tämä on aivan muuta kuin paranormaaleja asioita ymmärtävä niin odota.

Puhu luovalla kielellä taiteella, kuvilla, runoilla ja verkostoidu niiden kanssa jotka ovat samalla asialla liikenteessä

Geenimuokkausta

June 5, 2021

Ihmisoikeudet

June 7, 2021