Kissamme

Kissamme, nuo rakkaat olennot kissojenplaneetalta! Me rakastamme näiden viehättävyyttä, älykkyyttä, oveluutta, päämäärätietoisuutta ja energiaa – sitä leikkisyyttä jota kissanpentu on täynnä. Energiaa riittää vaikka kuinka päivän leikkeihin. Ihmisellä on opittavaa kissoista, etenkin siinä miten “shakkia pelataan”. Ja mikä on pelin henki milloin missäkin asiassa?

Kissat analysoivat, ja vaanivat tekevät tätä koko ajan huomaamattamme, jättävät jälkensä ja oman koodinsa. Rakentavat myös eräällä tavalla ansansa ja seuraavat miten vastapuoli pelaa ja mitkä ovat tämän heikot lenkit. Kissa osaa olla myös vaarallinen.

Kissojen ote pitää se harvoin luistaa alta, kun saa kynsiinsä saaliin. Mitä isomman kissan unessa näkee näin symbolisesti sen tarkemmin tulee kiinnittää huomiota: mitä kissa teki ja mikä oli tunnelataus unessa, jos kissa vahingoittaa voi hyvinkin olla kyseessä naispuolinen vahingoittaja unennäkijälle. On oltava tarkkana ja miinakentältä myös ymmärrettävä poistua hyvissä ajoin, riippuen asian luonteesta.

Koiramme

January 6, 2022

Tervetuloa taloon!

January 8, 2022