Kirja

Kirjalla ja sanoilla on syvällinen merkitys ihmisen elämässä, ihminen voi vastaanottaa sanoja, merkitystä, ja ymmärrystä, symboleja henkiteitäkin pitkin, ilman fyysistä kirjaa.

Mutta kirjoilla on historian tallentamisen kannaltakin merkittävä merkitys, nykyään digitaalisen tallennuksen muodossa tiedon tallentaminen kulkeneekin enemmän kuin kirjojen.Kirjat, Opiskelijat, Kirjasto, Yliopisto

Kirjasta saa näkökulmaa, toisen elämänkokemusta kosketeltavaksi, tunnusteltavaksi. Kirjoista saa neuvoja ja viisauttakin. Minkä kirjan sinä valitsisit juuri nyt luettavaksesi? Mihin kirjaan resonoit? Mikäli kirjoittaisit itsestäsi kirjan, minkälaisia kappaleita tämä pitäisi sisällään, minkä pituisia, mistä ne kertoisivat? Kuvittaisitko sivuja, kirjoittaisitko sivuille runoja mahdollisesti?

Oman elämäsi kirjaa kirjoitat NYT PARHAILLAAN henkiseen olomuotoon, tämä on skannattavissa, se tallettuu valoon ja on aina olemassa. Sitä voi selvänäkijät lukea, sinun energiaasi. Minkälaista energiaa tahdot että tulevaisuuden lapsille, jälkipolvellesi on luettavissa?

Post

Sävel

February 6, 2021

Kuu

February 8, 2021