Kesän villitykset

Kesä on täynnä niitä energioita, jotka uudistavat niin virallisten lomien kautta kuin energeettisesti muutenkin. Lisääntynyt auringonvalo Suomessa tuo tämän mukanaan, sillä on isoakin vaikutusta mieleen ja sen rakenteisiin myönteisellä tavalla.

Henkistä kypsyyttä onkin kesän lomista, tunnelmista ja riennoista palata arjen rutiineihin ja työmaallekin. Missä määrin työ on osana sitä mitä olet tullut tänne tekemään kasvun porttien kautta on tämä siirtymä helpompaa. Joillekin työ on kuin “lomalla/vapaalla” oloa, se on niin mukavaa ja sydän on siinä 100 prosenttisesti mukana.

Kesän villityksistä voi jäädä jotain mukaan joka säilyy lopun elämän ajan voimavarana, kuvina, muistoina ja uusina unelmien poikasina.

Kesä on aikaa josta tulisi nauttia ja antaa luvan keholle ja mielelle palautua, niin että stressireaktiot hiljentyvät, kierroksilla käyminen. Vaikka kesä on näitä erilaisia uusiakin kokemuksia ja seikkailuja tarjoava matkustusten, uusien ihmisten tapaamisten, harrastusten jne. myötä, voi kesä olla mielessämme ympäri vuoden erilaisten mielikuvaharjoitusten kautta! Voimaannuttaa, tuo sitä tunnetaajuutta joka auttaa jaksamaan syyssateiden ja pakkaspäivien keskellä.

Jäävuoret

July 4, 2021

Ryhmätyö

July 6, 2021