Kasvuaika

Meillä jokaisella on erityiset kasvuajat elämässämme, näitä voidaan kutsua myös erityisiksi herkkyysajoiksi, joskus jopa kriiseiksi. Kriisejäkin on pieniä ja isoja ja sisäinen vahvuustilamme määrittää onko tämä iso asia ja muutos vai pienempi.

Kasvuaika sisältää valtavan energian ja potentiaalin, joka on käytössämme ja aktivoituu tuolloin, kriisissä vanhat mallit miten olemme toimineet tulevat usein tienpäähän ja on otettava jotain ihan uutta henkisesti käyttöön.

Investoinnit, Käsite, Liiketoiminta, Rahoittaa, Kasvu

Kun on vaikeaa niin tämä on suurinta henkistä kasvuaikaa. Vaikeuden päättyessä olemme usein paljon vahvempia, emme särkyneetkään, vaikka näin tuolloin ehkä luulimme. Mikä meitä kannatteli? Läheiset, ystävät, työtoverit, luonto, lemmikkimme, uskontomme, ja uskomuksemme? Sosiaalinen verkosto on merkittävä terveyttä edistävä tekijä, keitä sinun tuki – ja turvaverkostoosi kuuluu?

Rakasta kasvuaikaasi, rakasta tunteitasi ja kuuntele näitä mistä nämä viestittävät, kertovat? Kuuntele intuitiotasi, pysähdy ja hengitä sitä voimaa jonka nyt voit kaikessa voimassa ottaa sisääsi.

Elossa

March 3, 2021

Fasadi

March 5, 2021