JOULUN HENKI

Joulun aika on ihanaa aikaa. Saamme korkeita energioita maailmankaikkeuden Kristus tietoisuudesta luoksemme. Kun hiljennyt ja meditoit voit parhaimmillaan hyödyntää tämän elämää uudistavan energian. Tajunnan ja kokonaisvaltaisen olemisen kohoamisen myötä asiat ja huoletkin saavat erilaisia merkityksiä.

Merkitys on tärkeää aina saavuttaa. Mielellään myönteinen asiaan kuin asiaan, kuin on traumaattisen kriisinkin uudelleen suuntautumisen vaiheessakin. Löytää merkitys myös traumaatiselle tapahtumalle, on näin elämässä eteenpäin kulkeminen helpompaa.

Hiljentyessä merkitys puhuu meille, kun osaamme herkästi kuunnella. Hengellä on viesti ja sanomaa, juuri sinulle, voit itse olla sen kanavana, ja kehittyä instrumentiksi. Joulu on perinteisesti hiljentymisen aikaa, jolla on merkitys, ei vain uskonnollinen vaan henkinen joka ei ole uskontoon sidottu.

Minä näin ensimmäisen oikean tontun vuosia sitten, tyttötonttu istui nojatuolin käsinojan päällä, jalkoja heiluttaen. Oranssi väriltään, pitkä tukka kahdella palmikolla, lyhyt ja tukeva rakenteeltaan. Ihana tonttu. Hyvää joulunalus aikaa ja tonttujen taikaa!

Joulu Tausta, Taustaa, Christmas Kohtaus

WELCOME IN ENGLISH!

November 5, 2020

YHTEYS

December 2, 2020