Jouluiloa!

Joulun aika ja tunnelma lähestyy, tämä hyvin korkeataajuinen energia tihentyy muutama päivä ennen aattoa ja jatkuu sen jälkeen uuden vuoden alkuun. Energiassa on enkelten voima, värähtely, tuoksukin ja aatos. Energia puhuu ja kannattelee ihmisten asioita, ajatuksia ja tiloja niin että sen voi herkkä aistia ja havainnoida.

Energian kannattelu on hyvin konkreettista, kun ihminen pysähtyy hiljentymään, voi tuntea miten on turvallinen olotila, kuin olisi hyvän voiman ympäröimänä, ja niin onkin. Joulun enkelit ovat voimaannuttamassa, näyttämässä sitä tietä johon ihminen on syntynyt ja jota kulkea.

Auttavat näkemään oleellisen, voimaantumaan, iloitsemaan ja tuntemaan senkaltaista turvan tunnetta että voi olla oma itsensä kaikkine puolineen, oppia näistä, iloita, tuntea vapautta ja tulla lähemmäksi omaa sielunsuunnitelmaa ja sen tarkoitusta.

Jouluniloa kaikille! Ilo ja taivastaajuudet siis nyt v o i m i s t u v a t ja joku voi nähdäkin joulunaikaan valonvälähdyksiä, erilaisia värejä ja tuntemuksia: iloita ilman näkyvää syytä ja tuntea näitä korkeita värähtelyitä.

Hyvä ennustaja

November 7, 2021

Nuoret

December 2, 2021