James Bond energiaa

Elämänvoimamme ja tahtotilamme vaikuttaa kaikkialle elämässämme ja tulevaisuuteenkin juuri nyt, siinä millaiseksi huominen päivä, ylihuominen ja viikko tästäkin muodostuu.

Varmuuden ja sen vauhtitilan jonka tahdomme ja joka on meille sopiva on tässä saatavilla juuri nyt, kuin James Bond kaltaisen henkisen mielentilan, energian ja fyysisenkin tilan. Mielellämme on ihmeellinen voima pitää tulevaisuuden kuvaa ja hallita sitä.

On taitoa parantaa itse itsensä muuttamalla energiataajuuttaan. Taajuuden muutos on mahdollinen ajattelemalla toisin, läpikäymällä menneisyyden kahleet, ne jotka pitävät kiinni ja sitovat James Bond energiamme.

Näitä kahleita kutsutaan myös traumatiloiksi. Jos taajuuden vaihtaminen on haasteellista ja pakottava tunnekin kuin pyörisi oravanpyörässä vuodesta ja/tai vuosikymmenestä toiseen ilman sitä tyytyväisyyden, rauhan ja syvän merkityksellisyyden tunnetta jonka tuntee että tämä voisi olla saavutettavissa, mutta miksi se pysyy niin kaukana, pois luotani?

Huumori on yksi avain vapautumiseen, menneisyyden tilan nollaamisen kautta, huumorin avulla, antamalla lupa itselle todelliseen uudestisyntymiseen. Tämä muodonmuutos nostaa energiat ja fyysinen elämäkin alkaa usein näyttää erinlaiselta ympärillämme. Toiveidenkin mukaiselta.

Tarot tulkinta

March 7, 2021

Kristalli maapallo

April 2, 2021