ILOISTA UUTTA VUOTTA!

Uusi vuosi lähtee uusista energioista? Miten paljon sallit itsellesi näitä, uusia ajatuksia, tavoitteita, toiveita tähän päivään, huomiseen, ensi viikkoon, tähän vuoteen? Kannustankin fokusoimaan ajatuksen voimaa vahvisti myönteisiin tulevaisuuden odotuksiin ja ratkaisuihin. Ajatuksella on voimaa. Kerron yhden esimerkin, sattumaa tai ei tai jotain muuta?

Puolisomme kanssa yritimme saada lasikurkkupurkin kantta auki. Tämä oli äärimmäisen tiukalla. Hänen hakiessa työkalua avuksi kohdensin pöydällä olevan purkin kannen alle ajatuksella voiman ja mielikuvan että kannen reunat olivat kääntyneet ylöspäin ja kansi oli auki. Hetken päästä otin purkin käteeni väänsin kantta ja tämä aivan kuin oli jo auki ja avautui helposti.

Uudenvuodenpäivä, Uudenvuodenaatto

Haasteen ja ongelmankin keskellä rentoutuminen on merkityksellistä. Rentoutunut mieli näkee asian moniulotteisemmin ja ratkaisut saattavat tulla kuin itsestään. Hyvä uuden vuoden aloitus onkin aloittaa vuosi tekemällä jotakin ehkäpä uuttakin joka on merkityksellistä kokonaishyvinvoinnin kannalta.

Tämä saattaa olla jostakin luopumista joka ei vie eteenpäin ja nosta energioita ja fiilistä. Mistä sinä olet valmis luopumaan? Se voi olla ajatus tai ajatusrakennelma, joka tulee menneestä ja josta käsin teemme yhä tulkintoja ja määritelmiä ehkäpä myös itsestämme. Mikä tunne syntyy mistäkin ajatuksesta ja onko se ylläpitämisen arvoinen vai tarve muuttaa näitä. Tämä on nyt tärkeää tiedostaa.

Uudenvuodenaatto, Vuosittaiset Tilinpäätökset

PERHE

December 2, 2020

RAVINTOA

January 2, 2021