Ihmisoikeudet

Hyvä että ne ovat paperille kirjoitettuna joissakin muodossa, joihin pykäliin voidaan vedota eri asiayhteyksissä, kuin koetaan että nämä oikeudet ovat tulleet loukatuksi. Ihminen on tänä maailman aikana toiselle hyvin pitkälle – tavalla tai toisella – riistaa, hyväksikäytön kohde ja ihmisen toimet ovat kaikkea muuta kuin ihmisoikeudet sisältävä.

Syyria ja Afganistan tästä esimerkkinä sekä tiedusteluelinten toimet eri maaosissa, jotka ovat ihmisten yksityisyyttä loukkaavia, lisäksi kansainvälinen lapsikaappausohjelma on uskomattoman pitkälle viety käsittäen eräänlaisen pelin, ohjelmassa on mukana maailman eliittiä.

Poliisi on hampaaton auttamaan asiassa toistaiseksi, kuningaskunnat tulisi ratsata asiassa ensimmäiseksi ja Keski-Euroopan eliitti. Tämä on yksi syy miksi lapsia katoaa uskomattomat määrät maailmalla yhä lisääntyvässä määrin.

Pitkää huolta lapsistanne. Ihmisoikeudet ovat täällä mutta ne jäävät käyttämättä, näihin ei uskalleta usein edes vedota, johtuen pelosta ja kostosta.

Uskomattomia paljastuksia tulee vielä eri isoista ja vanhoista auttamisjärjestöistä mitä ihmisoikeuksien loukkaamiseen tulee. Mikäli annat läheisellesi joka on tänään nälässä 20 euroa ruokaan, autat tällä eniten.

Kontaktihenkilö

June 6, 2021

Terve keho

July 1, 2021