Ihmeelliset vuodet

Me elämme ihmeellisiä vuosia parhaillaan niin hyvässä kuin huonossa. Hyvää tulee edistää ja puolustaa, seisoa sen takana aivan kaikessa. Nähdä asiat isommasta ikkunasta, mikä on kaikkien hyvä ja hyödyksi. Joskus itse ei seiso sen keskiössä omista lähtökohdista tai nykyisistä juuri sen hetkisistä tarpeista käsin.

Nämä vuodet herättelevät, nukkuvakin herää nyt. Ihmisen elämä on lyhyt, hyvin lyhyt ja matkamme sen jälkeen jatkuu ja vuodet jatkuvat eri lailla mitattuna ja elettynä. Tulee ymmärtää elämän jatkuvuuden sykli kuoleman jälkeen, ja minkälaista hedelmää maallisessa elämässämme kylvämme. Tulemmeko itse takaisin tänne maapallolle niittämään satoa ja olemmeko langenneet tekojemme kautta karmallisiin yhteyksiin joskus meille epämiellyttäviinkin?

Nämä vuodet ovat NIIN IHMEELLISET, että ne suorastaan heittävät ihmiset valon tai varjon puolelle. Kumman siinä valitset? Nyt jokainen herää ja valitsee puolensa, me joudumme valitsemaan puolemme. Tule sen kanssa valona esiin ja huomaat meitä on monta valonkannattelijaa. Syntyy uusi ihminen; me synnymme uudeksi ihmiseksi; kevyempään energeettiseen valon muotoon.

Ystävänpäivä

February 1, 2022

Dramaattinen

February 3, 2022