Hyvää & Onnellista 2022!

Tämä vuosi on suurten kysymysten vuosi ja jatkoa edelliselle siinä mielin, että valo voittaa useassa asiassa ja mielessä niin yksittäisten ihmisten elämässä kuin valtakunnallisissa asioissa. Valon määrä, joka on laskeutumassa maaplaneetalle on valtava. Tämä mahdollistaa pienimmätkin rötökset ja epäoikeudenmukaisuudet nyt esiin, joiden paljastuminen eli valon ilmestyminen on viime ja edellisenä vuonna vain kiihtynyt.

Valo näkyy suorana johdatuksena ihmisten elämässä, kuuntele arkeasi, ihmisiä ympärillä, vaistoasi ja tunteitasi. Pyydä johdatusta. “Anokaa niin teille annetaan”. Valo tulee valonkantajien luokse yhä nopeammin ja sillä kiihkeällä rytmillä, että tahtoo tulla nähdyksi ja muodostua t o i m i n n a l l i s e k s i energiaksi ympäröivään maailmaamme.

Usko valon kykyyn muuttaa elämääsi, usko 100 prosenttisesti. Anna sille mahdollisuus virrata tänä vuonna sillä dynaamisella energialla, joka vain odottaa toiminnallista ja konkreettista kanavointia kauttasi. Tämä vuosi on hyvän onnen ja hyvinvoinnin vuosi myös monille. Valo löytää aina väylänsä, kun vain uskomme!

Unien tulkinta

December 7, 2021

Magnetisoitu vesi

January 4, 2022