Hyvä ennustaja

Hyvän ennustajan ominaisuudet kumpuavat hänen oman persoonallisuutensa kautta ja herkkyytensä sekä elämänkokemuksensa, jota myös tarvitaan ollakseen hyvä ennustaja.

Ennustajalla on aura, karismaakin ja sitä henkistä sielullista kantokykyä – resilienssiä – joka on elämänkokemusten myötä vahvistunut. Asiakas joka on järkyttynyt tilanteesta jos toisesta johtuen soittaessaan tarvitsee ennen kaikkea rauhallisen, myötätuntoisen ja rauhoittavan ihmisen vierelleen, kuuntelijaksi, kanssakulkijaksi ja auttajaksi.

Hyvä ennustaja on ennen kaikkea rinnallakulkijana, valon kannattelijana ja tuojana, sillä useinkin asiakkaalla on tarve saada juuri sitä valoa asiaansa, olotilaansa ja vahvistusta jonka hän jo sisimmässään tietää itse ja tuntee. Ihmisellä on herkkyys olla vuorovaikutuksessa ja puhua energioiden kanssa. Me kannamme sisällämme syvää viisautta ja tietoa mukanamme, energia jota edustamme ja jonka kanssa teemme työtä tulee näkyväksi elämässämme, automaattisesti ja alitajunnan auttaen.

Tärkeää onkin olla tietoinen ENERGIOISTA joita kantaa mukanaan, sillä tähän kyseiseen energiakenttään niin suuressa kuin pienessä ihminen vie ja kuljettaa elämäänsä tietoisesti tai tiedostamattaan, tiedostamattoman puolen vaikutus on huiman iso, josta tulee tietoiseksi kuuntelemalla syvässä hiljaisuudessa itseään. Mitä kehoni puhuu ja kertoo ja tahtoo puhua ja kertoa? Olenko valmis kuuntelemaan sen sanomaa?

Hyvä ennustaja virittäytyy näihin energioihin henkimaailman auttamana ja ohjaamana, henkimaailma on todellinen. Suojaa on pyydettävä ihmisen jokaisena päivänä rukouksen voiman kautta etenkin tänä maailman aikana kun ihmiset jaetaan (korona ja tulevat talouden/varallisuuden/terveydentilanteen mukaan jaot, = saatanan voima). Pidä itsestäsi hyvää huolta ja ole kaukaa viisas toimissasi, anna hyvien enkelten ja voimien johdattaa päivääsi. Saatana ja hänen langenneet enkelit ovat todellinen voima ja tämän voiman maalliset näkyvät hankkeet.

Aarnio

November 6, 2021

Jouluiloa!

December 1, 2021