Horoskooppi ennustus

Meillä on useita erilaisia horoskooppimerkkejä ja myös kiinalainen merkki ja vieläpä on löydettävissä puuhoroskooppi itselleen ja niin edelleen. Näillä on yhteinen merkitys voimien ja mahdollisuuksien tulkinta.

Horoskooppi ennustus voi olla hyvin tarkka ja ihmistä ja mennyttä elämääkin läpilukeva, intuitiota käyttävän ammattilaisen tekemänä suorastaan dramaattisen selvänäköinen tulkinta.

Horoskooppi ennustus antaa varmuutta siitä mihin suuntaan olisi ehkä hyvä mennä, myös niistä heikoista lenkeistä tietoa joita voi kehittää niin että vahvistuu ylittämään siltoja menestyksekkäällä tavalla.

Nousevan merkin voima ihmiseen on yllättävän vahvakin, jos esimerkiksi jousimies on nousevana merkkinä maan ja veden läheinen rapu tai kalat päämerkkinä niin kyllä ihminen viihtyy kodin ulkopuolisissa tehtävissä, esillä, sillä matkalla ja seikkailuissa.

Suosittelenkin kaikille etenkin elämän taitoskohdissa, muutoksissa ja kriiseissä tutustumaan horoskooppiinsa ammattilaisen tulkinnan kautta. Sieltä voi löytyä tulkintaa ja ymmärrystä tämän hetken polttavaan tilanteeseenkin, että mikä merkitys sillä elämän jatkumossa on.

Kun tulee ns. lunta tupaan ja vaikeus tai kuin yhtä äkkiä vedettäisiin matto jalkojen alta, niin tällä on elämän jatkumossa se merkitys että se muuttaa suuntaa, ohjaa ihmisen vaikkakin joskus järkyttävällä tavalla uudelle tielle ja polulle.

Usein ihmiset huomaavat jälkeen päin ja ovat kiitollisia että kokemus tapahtui, tätä kuulee jatkuvasti. Horoskooppi on yllättävän vahva instrumentti ihmiselle hengen tarkoituksen lukemista varten.

Henki puhuu erilaisten symbolien, taivaanmerkkien kautta. Me kannamme näitä energiassamme ja näitä voidaan lukea myös ilman horoskooppia. Elämä on mielenkiintoinen matka – täynnä mahdollisuuksia!

Ennustukset

May 7, 2021

Kynttilän valo

June 2, 2021