HOITAMINEN

Hoitaa voimme itseämme, perhettämme, lähellä olevia, luontoa, kasveja, puita ja kukkia niin monella eri tavalla, läsnäololla, koskettamalla, huumorilla, kivillä, hieromalla, ravinteilla ja puhtaalla vedellä. Puhuminen ja äänen sävy on universaalisti yksi tärkeimpiä; äänen kautta kanavoidaan energiaa, parannetaan.

Ääni värähtelee ja ääni saa toisessa parhaimmillaan aikaan mielihyvän tunnetta, nostaa endorfiinejä, värähtelyä jopa kohottaa toiselle tietoisuuden taajuudelle. Hoitamisen harjoittaminen äänellä, ja kohtaamisen tavalla on merkityksellistä.

Tuolloin hoidetaan myös maapalloa, näin se vain on. Niin kuin aivojen hermosolut yhtyvät toisiinsa oppimisen tuloksena, niin myös yhdistämme ihmistä energeettiseen tietoisuuden uuteen verkkoon/värähtelyyn hoitavan äänen kautta. Hypnoosin taitavat ammattilaiset tietävät tämä. Sinäkin voit olla äänellä hoitamisen taitaja.

Lapselle tämä on tärkeää miten vanhempi puhuu, ja käyttäytyy etenkin kriisin keskellä, sillä lapseen vaikuttaa hyvässä ja haitassa vanhemman omat reaktiot. Harjoittelemalla jo meissä olevia taitoja on hyödyllistä ja tuo iloa!

Hieronta, Hieronta Kivet, Hyvinvointi

LAPSI

December 2, 2020

PERHE

December 2, 2020