Geenimuokkausta

Maapallo on koelaboratorio mitä suuressa määrin, erilaisten olentojen avaruusolentojen laboratorio, myös ihminen on heidän geenimuokkauksensa tulosta.

Maanpäällinen lainsäädäntö kieltää ihmisen kloonauksen mutta avaruuden rodut ovat kauan harjoittaneet erilaista geenimanipulaatiota ja ihmisten ja humanoidien välisiä risteytyksiä. Heidän toimiaan ei maanlaki säätele. Tämä on yksi suurimpia salaisuuksia joita myös pentago pitää hallussaan.

Geenimuokkauksen tarkoitus on tehdä uutta rotua jonka ominaisuudet ovat selviytymisen kannalta paremmat, myös humanoidien oman rodun jatkamisen ja selviytymisen tarkoitus. Etenkin syntyvillä uusilla lapsilla saattaa olla kehon muoto etenkin pään jotenkin poikkeava ja lapset omaavat kykyjä jotka kuuluvat paranormaaleihin ilmiöihin.

He ovat taitavia soluttautujia ja älykkäitä, näkevät enemmän koska ovat myös selvänäköisiä. Bioteknologia on asia joka tullaan maan lainsäädännössä viemään hyvin pitkälle ja biologisen materiaalin hyödyntäminen nousee tämän myötä aivan uudelle tasolle.

Ylöspäin!

June 4, 2021

Kontaktihenkilö

June 6, 2021