Ennustukset

Ennustuksia on monenlaisia kautta historian annettu julkisesti ja ei-julkisesti. Kyläyhteisöissä on ollut aina tapana olla heimon vanhin tai joku muu viisas henkilö jolla on ollut luontainen kyky nähdä asioita. Joskus heitä on palvottu ja toisinaan poltettu, näin ajat muuttuvat.

Ennustuksia voi tehdä kuka tahansa ja herkkyys määrittää miten ne asemoituva ja saavat paikkansa näkyvässä maailmassa, että toteutuvatko. Itselläni on ennustusten paikkansapitävyydellä erittäin korkea prosentti, ennustamisen lahja kulkee usein suvussa ja se tulee syntymäominaisuutena kuten minulla, sille ei vain voi mitään jos näkee asioita ja sitä ominaisuutta ei saa pois vaikka pyytäisi.

Se on vuoropuhelua maailmankaikkeuden kanssa, mitä nöyrempi sydän ja mieli on sen suuremmat näyt ovat, sen laajempi kanavan vastaanottokyky kun siihen ei näin sekoitu egon eli minän rakenteiden alempivärähteisiä psyykkisiä tuotoksia.

Ennustaminen on nostattavaa, se on energioiden leikkiä ja suuria tunteita, maadoittuminen onkin tärkeää henkilöille jotka ennustavat työkseen ja kohtaavat ihmisiä huolineen ja murheineen.

Ennustaminen vie näkyjen näkijää eri aikakausiin ja kulttuureihinkin. Mitä syvemmälle näkijä näkyynsä vaipuu, hän voi jopa alkaa puhumaan kyseisen maan kieltä ja käyttäytymään kuin toisesta vieraasta persoonasta käsin.

Ennustamisen kyky voidaan nähdä astrologisesta kartasta, näin minulle on usein kerrottu omasta kartastani että omaan kyseisen kyvyn, se tulee toisin sanoen syntymälahjana. Mitä sinun tähtikarttasi sinulle kertoo, sieltä voit sinäkin saada henkisistä ominaisuuksista tulkintoja.

Ennustaminen on kuin henkistä piirtämistä näkijä näkee näkyjä ja ikään kuin piirtää ja sanoittaa niitä vastaanottajalle, näyt tulevat usein symboleina ja talon kuntokin kertookin usein terveydentilasta ja hyvinvoinnista.

Kevät

May 6, 2021

Horoskooppi ennustus

June 1, 2021