Enkelin viesti

Enkelin viesti tulee usein ihmisen kautta. Toinen ihminen toimii kanavana tiedostamattaan tai tietosesti tehden enkeleiden kanssa yhteistyötä. Enkelit ovat valo-olentoja, kirkkaita taajuuksia maailmankaikkeudessa, hienojakoista värehtelyä ja voimallisia vaikuttamaan asioihin ja tuomaan viestiä omalla tavallaan.

Enkelin viesti tähän aikaan on: OLE RAUHASSA, OLE TURVASSA!

Tämä viesti on hyvin voimallinen ihmiskunnalle ja laittaa ajattelemaan, pohtimaan asioita uudesta perspektiivistä. Tulevat tapahtumat maailmalla: luonnonmullistukset, maanjäristykset, tulivuorenpurkaukset, talouden lama, rahan arvon aleneminen, tulvat, tulipalot, anarkia ja sodat sekä ihmisrodussa tapahtuva muutos ovat ihmisen tunteisiin niin voimakkaasti vaikuttavia asioita että ENKELIN VIESTI ON AJASSA TÄYDELLISESTI KIINNI.

OLE RAUHASSA, OLE TURVASSA!

Tätä viestiä meditoimalla ja tuntemalla kykenee ihminen värähtelemään taajuudelle, josta kanavoi rauhaa ja turvaa itselleen, perheelleen ja lähipiirille. Sillä energia on viisas, se on hyvin viisas. Tämä energia tuo ne asiat ihmiselle jota ihminen toivoo ja tahtoo.

Aineellisen turvan ja rauhan välineet: näiden tuominen voi tapahtua muodossa, johon sisältyy vahva muutos jopa jonkin asian menettäminen, jotta tämä uusi voi tulla ja manifestoitua. Enkelit ovat aina valmiina auttamaan, ihmiskunnan apuna ja kohottamisessa kohti taivaallista rakkautta, viisautta ja rauhaa.

Enkelit ovat vuorovaikutuksen mestareita niin monella tavalla ja ilmentävät itseään esimerkiksi jonkin vieraan pienen esineen materialisoimisen kautta ihmisen kotiin vaikkapa olohuoneen pöydälle tai yöpöydälle.

He ovat ihmeellisiä: pyydä heiltä apuja, sitä mitä juuri tarvitset, siunaa pyyntösi, kiitä ja kiitä heitä. Kiitä myös ruoastasi jokaisena päivänä, kiitä ruoastasi.

Valosta voimaa!

September 5, 2021

NYT kuunnellaan!

September 7, 2021