Elossa

Hengitä ja katso ympärille, asioiden ja tapahtumien eri puoliin ja yksityiskohtiinkin. Huomaatko, näetkö ja tunnetko miten elossa ja hereillä jokainen solusi ja tunteesi voi olla, tässä juuri nyt?

Tärkeää on olla läsnäolevassa tilassa – meditatiivisessa tilassa – etenkin ongelmien ja haasteiden keskellä. Nähdäkseen kokonaisuuden paremmin ja syvällisemmin. Tätä varmasti useat meistä toivoisivat ja tahtoisivat?

Elossa, Energia, Jumalallinen, Keho-Mieli, Ruumiin

Meillä on useita eri energiakehoja, näiden värähtelyihin ja tasoihinkin pääsee kiinni paremmin kuin on tietoisesti läsnä. Läsnäoleva mieli on kypsä suodattamaan asioita tavalla jotta ihan kaikkeen ei mieli jää kiinni, niin että jokin asia jäisi vaivaamaan mieltä pitkäksikin aikaa.

Mieli rakentaa kypsät ajatukset, tulkinnat ja suodattaa tehokkaasti turhat asiat pois, jotka eivät palvele meitä tai matkaamme. Tietoinen läsnäoleminen on eräänlaista elossa olemista toisella tietoisuuden tavalla, kuin jos kävelisimme, olisimme, puhuisimme eräänlaisessa automaattisessa jopa joskus ajattelemattomassakin tilassa tai mielen ohjelmoinnissa, ilman todella näkemättä, kuulematta tai kuuntelematta.

Kultainen sydän

March 2, 2021

Kasvuaika

March 4, 2021