Elämän kehykset

Kehykset elämälle saamme niiden ihmisten kautta joiden hoivassa olemme lapsuutemme. Vanhemman oma historia, terveydentilanne, muistot – ovatko ne eheät vai repaleiset/dissosiaatio – vaikuttavat siihen mikä on vahemman kyky kantaa ja sietää lapsen ahdistuksen ja tarvittavuuden tilaa.

Miten muodostamme ihmissuhteemme lapsena ja aikuisena, kykenemmekö rakastamaan ehdoitta? Antamaan hellyyttä ja vastaanottamaan sitä. Onko palapelimme ehjä, rakkaudesta käsin toimiva, jotta olemme hyväksyneet itsemme armollisesti.

Mihin ripustamme itsemme? Elämän kehikkomme voi olla hauras, usko itseemme ja itsetuntomme ja pystyvyyden tunteemme hauras. Näiden uskomusten muuttaminen on ensimmäinen asia kohti sitä polkua jossa tahdomme olla.

Mikä on tämä polku, ja missä tahdon olla? Jo sen näkeminen, haaveileminen ja aistien tunnusteleminen vie kohden. Naura ja iloitse sillä energia on vapaa sitä ei voi sitoa millään, voit käyttää tätä aivan niin kuin tahdot. Tule tietoiseksi miten arvokas olet ja koko maailmankaikkeus on puolellasi, ristiriidat päättyvät.

Toivo

May 1, 2021

Parantaja

May 3, 2021