AVARUUSOLENNOT

Ovat hyvin erilaisia ja näköisiä. Toinen voi muistuttaa hyönteistä pitkinen kapeine raajoineen, toinen kuin haamua pitkä valkoinen ja kapeat kasvot, kolmas kuin lasta, lyhyt, pyöreäpäinen ja kömpelön näköinen. He kaikki ovat huippuälykkäitä, työntekijöitä. Omalla agendallaan toiset tuovat maapallolle kasveja, puita, eläimiä, uusia rotuja, (maapallo on alusta, jossa on useita erilaisia kokeiluja menossa, on aina ollut), toiset risteyttävät eri rotuja keskenään, toiset tuovat opetusta, koulutusta ja toiset tekniikkaa.

Maapallolle on inkarnoitunut noin 100:n eri rodun edustajaa, ihmiseksi tai lähes ihmisen näköiseksi. Yhä enemmän he tulevat esille julkisesti, kertoen alkuperästään ja tehtävästään. Avaruusolentojen kieli ennenkaikkea on telepatia ja symbolit. He kykenevät muuttamaan halutessaan kontakti tai muun henkilön tietoisuudenkenttää, tajunnantilaa, niin että muuttuneessa tilassa kontakti on avoin transdimensionaaliselle kohtaamiselle, tiedonsiirrolle, visioille, vierailulle alukseen.

Matkallasi merellä tai vuorilla voit nähdä näitä niin kutsuttuja UFOja enemmänkin, sillä etenkin siellä on heidän tukikohtansa. Hyvää matkaa, saatat tulla maailmankuva laajentuneena ja kokemuksia rikkaampana takaisin!:)

LUOVUUS

November 5, 2020

MAAILMANTILA

November 5, 2020